Swedese Tree. Moderne og anderledes ophængning.

Swedese Tree er en smuk og yderst dekorativ genstand, som skiller sig ud fra mængden. Swedese Tree findes i 3 forskellige varianter. Swedese Tree er udformet som et træ og byder op til, at man hænger sine ting på træets grene.

Swedese Tree. Det populære og anderledes møbel.

Da Swedese Tree kom på markedet var den det hotteste og skrive om. Der er intet boligmagasin med respekt for sig selv, som ikke har bragt en artikel om denne unikke skulptur fra Swedese. Designerne bag Swedese Tree er Michael Young og Karin Petursdottir.

Swedese Tree findes i 3 forskellige varianter. Swedese Tree Stumtjener, som kan stå frit i gangen eller entreen. Swedese Tree Stumtjener til væg, som skal monteres op af en væg. Dermed er denne vægmodel ideel til lejligheden eller mindre entreer, hvor pladsen er trang og man ønsker en stumtjener der er pladsbesparende. Slutteligt findes Swedese Jewelry Tree der som navnet antyder, er til ophængning af smykker.

Uanset om man vælger en af de to Swedese Tree stumtjenere eller Swedese Jewelry Tree vil man få en skulptur i hjemmet, som der vil blive lagt meget mærke til. Swedese Tree Stumtjener findes dertil i 2 forskellige højder så børnene også kan hænge deres overtøj op.

Swedese Tree. Du bestemmer formålet.

Hvad enten du ønsker et Swedese Tree til overtøjet, smykker eller hatten vil du få en smuk skulptur, som bryder de ellers så stramme linjer. Inviter naturen indenfor med Swedese Tree!

 • Swedese Tree Stumtjener junior (lille) har en højde på 134 cm, en bredde på 77 cm (kronen) og en diameter på 40 cm (fod). Swedese Tree Stumtjener Junior (lille) fås i hvid, sort, petroleumsblå, rose, orangerød, gul, grå og eg.
 • Swedese Tree Stumtjener har en højde på 194 cm, en bredde på 89 cm (kronen) og en diameter på 50 cm (fod). Swedese Stumtjener fås i hvid, sort, petroleumsblå, rose, orangerød, gul, grå og eg.
 • Swedese Tree Stumtjener til væg Junior (lille) har en højde på 133 cm, en bredde på 77 cm (kronen) og en dybde på 13 cm. Swedese Tree Stumtjener til væg Junior (lille) fås i hvid, sort, petroleumsblå, rose, orangerød, gul, grå og eg.
 • Swedese Tree Stumtjener til væg har en højde på 194 cm, en bredde på 89 cm (kronen) og en dybde på 13 cm. Swedese Tree Stumtjener fås i hvid, sort, petroleumsblå, rose, orangerød, gul, grå og eg.
 • Swedese Jewelry Tree / smykketræ har en højde på 28 cm, en bredde på 13 cm (kronen) og en diameter på 7 cm (fod). Swedese Jewelry Tree fås i sort og hvid.
 • Swedese Tree Stumtjener Junior (lille) har en vejl. pris fra 3.484,00 kr. til 4.609,00 kr.
 • Swedese Tree Stumtjener har en vejl. pris fra 4.384,00 kr. til 5.784,00 kr.
 • Swedese Tree Stumtjener til væg Junior (lille) har en vejl. pris fra 2.561,00 kr. til 3.561,00 kr.
 • Swedese Tree Stumtjener til væg har en vejl. pris fra 3.184,00 kr. til 4.384,00 kr.
 • Swedese Tree Jewelry Tree har en vejl. pris på 499,00 kr.
 • Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 20. marts 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 8. maj 2012.

Du vil måske også læse om...

Charles & Ray Eames. Parret med visioner og nysgerrighed.

Charles & Ray Eames. Parret med visioner og nysgerrighed.

af Christoffer Steenbeck
Charles(1907-1978) & Ray Eames (1912-1988) er populære, som aldrig før. Charles & Ray Eames har fået stor...
Kartell FLY loftlampe. Rund og voluminøs lampe.

Kartell FLY loftlampe. Rund og voluminøs lampe.

af Christoffer Steenbeck
Kartell FLY er navnet på en moderne og utroligt spændende lampe fra Kartell. Kartell FLY er designet af Ferruccio...
Eames Hang It All. Den opfindsomme og originale knagerække.

Eames Hang It All. Den opfindsomme og originale knagerække.

af Christoffer Steenbeck
Den klassiske Eames Hang It All knagerække er designet i 1953 af Charles & Ray Eames. Designparret satte sig for, at...
Philippe Starck. Læs alt om designer Philippe Starck.

Philippe Starck. Læs alt om designer Philippe Starck.

af Christoffer Steenbeck
Philippe Starck er en af de mest populære og efterspurgte designere i nyere tid. Museer verden over udstiller Philippe...