Skab dit drømme soveværelse med disse tips og tricks

Skal du snart i gang med at indrette dit soveværelse på ny? Er du i tvivl om, hvordan du skal gribe det an med farvevalg, opbevaring osv.? Fortvivl ej længere. Denne artikel hjælper dig godt på vej mod det soveværelse du altid har drømt om.

Udnyt pladsen optimalt med skydedørsskabe

Skydedøre har alle dage været en fantastisk opfindelse – især i soveværelset. Ved at udstyre soveværelset med et skydedørsskab kan du spare rigtig mange kvadratmeter – og hvem vil ikke gerne det?

Skydedørsskabe fås i et væld af afskygninger, hvorfor det burde være muligt at finde et skab som passer perfekt til dit drømme soveværelse. Når du vælger skydedørsskab, så er det en god ide at vælge en model som er lidt større end du først havde regnet med. På den måde har du altid plads til lidt ekstra tøj eller lignende. Det er altid bedre at have for meget plads end for lidt, når det kommer til skydedørsskabe.

Få soveværelset malet i hyggelige og trygge farver

Der er ingen tvivl om, at malingen spiller en uhyre stor rolle for, hvordan du oplever et rum. Derfor er det en god ide at bruge rigeligt med tid på at finde ud af, hvilken farve der skal pryde dit soveværelse. Lige for tiden er det meget moderne med de mere lyse farver. Hold øje med tendenserne og spørg eventuelt en professionel maler eller indretningsekspert til råds om, hvilke farver der er på mode lige nu.

Hos Bauhaus kan du i øvrigt finde et ganske fint og prisvenligt udvalg af maling til boligen herunder soveværelset. Tag et kig på udvalget og se, hvor mange penge du kan spare i forhold til at købe maling ved en ”rigtig” maler.

Find yderligere inspiration på det store internet

Hvis du gerne vil have endnu mere inspiration, så er der ikke andet for end at fortsætte din jagt på det store internet. Der findes nemlig et væld af gode artikler og billeder rundt omkring på internettet som uden tvivl vil hjælpe dig med at få dit drømme soveværelse.

Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 27. april 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 21. september 2015.

Du vil måske også læse om...

Charles & Ray Eames. Parret med visioner og nysgerrighed.

Charles & Ray Eames. Parret med visioner og nysgerrighed.

af Christoffer Steenbeck
Charles(1907-1978) & Ray Eames (1912-1988) er populære, som aldrig før. Charles & Ray Eames har fået stor...
Kartell FLY loftlampe. Rund og voluminøs lampe.

Kartell FLY loftlampe. Rund og voluminøs lampe.

af Christoffer Steenbeck
Kartell FLY er navnet på en moderne og utroligt spændende lampe fra Kartell. Kartell FLY er designet af Ferruccio...
Eames Hang It All. Den opfindsomme og originale knagerække.

Eames Hang It All. Den opfindsomme og originale knagerække.

af Christoffer Steenbeck
Den klassiske Eames Hang It All knagerække er designet i 1953 af Charles & Ray Eames. Designparret satte sig for, at...
Philippe Starck. Læs alt om designer Philippe Starck.

Philippe Starck. Læs alt om designer Philippe Starck.

af Christoffer Steenbeck
Philippe Starck er en af de mest populære og efterspurgte designere i nyere tid. Museer verden over udstiller Philippe...