Normann Copenhagen Timber er en designer bordskåner

CS
Din guide
Christoffer Steenbeck
Normann Copenhagen Timber er en designer bordskåner

Dekorativ kvalitets bordskåner i eg – Normann Copenhagen præsenterer Timber bordskåner.

Timber bordskåner fra Normann Copenhagen

Formen er klassisk, udtrykket rent. Timber er en praktisk og smart bordskåner i en lækker finish designet af Adam Goodrum. Timber bordskåner er i naturmaterialer og er brugbar i køkkenet såvel som i borddækningen.

Udgangspunktet har været legende for australske Adam Goodrum. Med stærke referencer til klassisk trælegetøj, er Timber også legende i sin form og danner et grafisk mønster i et rent og ærligt formsprog. Uden unødvendige detaljer. Adam Goodrum forklarer: “Mit ønske var at designe en skulpturel bordskåner. Jeg har haft en legende tilgang for at finde frem til formsproget. Ganske som i et puslespil, hvor brikkerne skal sættes rigtig sammen for at danne det fuldstændige billede. Bordskånerens tre dele bliver ét, når de sættes sammen, og den koniske form skaber en elegant samling på objektet.”

Timber bordskåner er perfekt til at beskytte bordet for varme gryder og fade på en dekorativ måde.

  • Materiale: Eg
  • Størrelse: 18 cm x 20 cm x 3 cm
  • Pris: DKK 200
Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 20. marts 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 20. november 2012.