Lightyears Caravaggio Pendel. Elegant og tidløs lampe.

Lightyears Caravaggio er en lampe, som du helt sikkert allerede kender. Selve navnet siger dig måske ikke det store, men når du har set på billedet af lampen vil du hurtigt genkende den smukke pendel. Lightyears Caravaggio pendlen er på alles munde og er med korte mellemrum fast inventar i diverse bolig- og modemagasiner. Caravaggio er designet af Cecilie Manz.

Lightyears Caravaggio Pendel. Elegant og tidløs lampe.

Lightyears Caravaggio. Enkel og simpel.

Caravaggio er den utroligt populære pendel designet af Cecilie Manz. Serien af pendel-lamper kombinerer høj kvalitet med fantastisk lys fra en smuk lyskilde. Til trods for det umiddelbart mindre danske navn, er Caravaggio pendlen indhyllet i dansk design fra ende til anden. Der er ingen tvivl om, at det er en Skandinavisk designer der står bag. Simple, bløde kurver og matte farver gør, at Caravaggio pendlens behagelig og varme lys for alvor kommer til sin ret og lyser op på bedste vis.

Lightyears Caravaggio. Virksomheden bag.

Lightyears, som står bag den utroligt populære Caravaggio pendel, har deres base i Århus. Lightyears har gjort netop belysning til deres speciale og de mestrer det til fulde. Samtlige lamper, herunder også Lightyears Caravaggio, er designet med nogle klart æstetiske mål for øje. Med dette udgangspunkt for design af belysning har Lightyears fundet deres adgang til markedet for designer lamper.

Lightyears Caravaggio indeholder den perfekte sammensmeltning af form, funktion og fantastisk lys. Alle detaljer på Caravaggio pendlen har sit helt eget formål og der er med andre ord ikke plads til overflødige og ligegyldige designelementer. Lightyears Caravaggio pendlen passer utroligt godt ind i vores elskede Skandinaviske designstil.

Lightyears Caravaggio har den røde tråd hele vejen igennem. Kombinationen og den store sans for detaljer skaber en krystalklar rød tråd igennem hele designet – og i øvrigt igennem alle Lightyears produkter. Det er bl.a. også Lightyears der står bag den populære Calabash Gold lampe.

Lightyears Caravaggio. Du bestemmer farve og størrelse.

Lightyears Caravaggio kommer i mange forskellige farver og størrelser. Fælles for samtlige farvevarianter af den populære Caravaggio pendel er, at de har fået navn efter deres størrelse. De har således navnene Caravaggio P0 t.o.m Caravaggio P4.

På nuværende tidspunkt findes Lightyears Caravaggio pendlen i sort, hvid, opalglas, mat hvid samt mat grå i 2 forskellige grå nuancer.

Hvad koster Lightyears Caravaggio?

  • Lightyears Caravaggio har en vejl. pris fra 995,00 kr. til 4.895,00 kr.
Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 20. marts 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 27. juli 2012.
CS
Din guide
Christoffer Steenbeck

Du vil måske også læse om...

Charles & Ray Eames. Parret med visioner og nysgerrighed.

Charles & Ray Eames. Parret med visioner og nysgerrighed.

af Christoffer Steenbeck
Charles(1907-1978) & Ray Eames (1912-1988) er populære, som aldrig før. Charles & Ray Eames har fået stor...
Kartell FLY loftlampe. Rund og voluminøs lampe.

Kartell FLY loftlampe. Rund og voluminøs lampe.

af Christoffer Steenbeck
Kartell FLY er navnet på en moderne og utroligt spændende lampe fra Kartell. Kartell FLY er designet af Ferruccio...
Eames Hang It All. Den opfindsomme og originale knagerække.

Eames Hang It All. Den opfindsomme og originale knagerække.

af Christoffer Steenbeck
Den klassiske Eames Hang It All knagerække er designet i 1953 af Charles & Ray Eames. Designparret satte sig for, at...
Philippe Starck. Læs alt om designer Philippe Starck.

Philippe Starck. Læs alt om designer Philippe Starck.

af Christoffer Steenbeck
Philippe Starck er en af de mest populære og efterspurgte designere i nyere tid. Museer verden over udstiller Philippe...