Lækre designer havestole. Nyd sommeren i fulde drag.

Design møbler forbinder vi ofte kun med indendørs møbler, lamper osv. Men er du vild med lækkert design og ønsker du holdbare stole, som kan anvendes i haven og på terrassen her til sommer – får du her et par forslag til nogle ideelle designer havestole.

Designer havestole. Lette, lækre og dekorative.

Vi går alle op i hvordan blomsterne står, hvordan fliserne ligger og om parasollen kaster en god skygge på terrassen eller i haven. De fleste ’overser’ dog mulighed for og få fantastisk lækre og designrigtige havestole. Vidste du, at der findes en del større brands, som rent faktisk har en række ideelle stole der kan anvendes til havestole? Nedenfor får du et par forslag til designer havestole.

Det er muligt og få lækre designer havestole fra bl.a. Philippe Starck, Konstantin Grcic og Radice & Orlandini.

Vælg den rigtige designer havestol.

Der findes mange forskellige designer stole, som kan anvendes i haven. Det vigtigste er sådan set, at stolen ikke falmer når den står i solen og bager. Se nedenfor hvilke designer havestole der er på markedet.

Magis Chair One

Magis One Chair er en smart designer havestol, som fås i flere forskellige farver. Ligeledes er det muligt og få understellet i forskellige farver samt med beton fod og drejestel. Havestolen fås i grå antracit, hvid og rød. Den lækre aluminiumsskal og facon i forskellige farver sikrer en yderst komfortabel havestole. Magis Chair One kan stables og har et praktisk håndtag i ryggen.

Kartell Masters

En anden havestol er Kartell Masters, som er fremstillet i et stykke og uden samlinger. Kartell Masters er produceret af et yderst holdbart materiale, nemlig polycarbonat. Det er bl.a. dette materiale man anvender til mange lamper, skalstole og andre brugsgenstande. Polycarbonat har særdeles gode egenskaber, som sikrer at stolen tåler frost, hård sol og ikke falmer med tiden. Philippe Starck er en af designerne bag Kartell Masters. Eugeni Ouitllet er den anden. Stolen er tegnet efter den utroligt kendte 7’er stol af Arne Jacobsen, Eames stolen af Eames og Tulip stolen af Fero Saarinen. Kartell Maters kan stables og kan i øvrigt fås i flere farver.

Fast Design Forest

Fast Design Forest er en smuk havestol, som med garanti vil skabe misundelse fra naboerne. Denne designer havestol er laserskåret i aluminium og leveres både med og uden armlæn – endog i flere forskellige farver. Forest er igennem de sidste par år blevet en sand klassiker indenfor stole til haven.

Fast Design Rion

Fast Design Rion er en nyfortolkning af Fast Design Forest. Det unikke ved Rion er, at den er super let og nemt kan rykkes rundt i haven – af selv de yngste. Rion kan selvfølgelig stables. Det er muligt og få denne designer havestol i mange forskellige og flotte farver. Dertil findes Fast design Rion både med og uden armlæn.

Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 27. april 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 5. maj 2015.

Du vil måske også læse om...

Charles & Ray Eames. Parret med visioner og nysgerrighed.

Charles & Ray Eames. Parret med visioner og nysgerrighed.

af Christoffer Steenbeck
Charles(1907-1978) & Ray Eames (1912-1988) er populære, som aldrig før. Charles & Ray Eames har fået stor...
Kartell FLY loftlampe. Rund og voluminøs lampe.

Kartell FLY loftlampe. Rund og voluminøs lampe.

af Christoffer Steenbeck
Kartell FLY er navnet på en moderne og utroligt spændende lampe fra Kartell. Kartell FLY er designet af Ferruccio...
Eames Hang It All. Den opfindsomme og originale knagerække.

Eames Hang It All. Den opfindsomme og originale knagerække.

af Christoffer Steenbeck
Den klassiske Eames Hang It All knagerække er designet i 1953 af Charles & Ray Eames. Designparret satte sig for, at...
Philippe Starck. Læs alt om designer Philippe Starck.

Philippe Starck. Læs alt om designer Philippe Starck.

af Christoffer Steenbeck
Philippe Starck er en af de mest populære og efterspurgte designere i nyere tid. Museer verden over udstiller Philippe...