Kartell Masters. Den nye store stol.

CS
Skrevet af
Christoffer Steenbeck
1 min læsning
Kartell Masters. Den nye store stol.

Kartell Masters er en solid, robust og holdbar stol, som på kort tid er blevet utrolig populær. Stolen er udråbt, som værende den næste ’store stol’. Kartell Masters er designet af Philippe Starck for Kartell. Stolen er designet ud fra 3 af verdens største klassikere indenfor stole.

Kartell Masters. Designet med gode bagtanker.

Kartell Masters har på kort tid opnået en stor kendskabsgrad for sit smukke og uforgængelige design. Stolen er designet af Philippe Starck med inspiration fra 3 af verdens største klassikere. 7’er stolen af Arne Jacobsen, den berømte Eames stol af parret Charles & Ray Eames og Tulipan stolen af Eero Saarinen. Der er ingen tvivl om, at Kartell Masters er skabt til noget stort.

Kartell Masters er en cool stol, som går utroligt godt til stortset alle bordtyper. Kartell Masters er en ideel stol til og anvende udenfor eftersom den er fremstillet i et næsten uforgængeligt materiale, som heller ikke falmer i solens stråler. Kartell Masters passer perfekt til et hvidmalet langbord, et rustikt træbord eller et klassisk Super Elipse bord.

Kartell Masters har en provokerende og ny brug af de gamle klassikere og giver noget til ethvert rum.

Kartell Masters. Manden bag stolen.

Kartell Masters er designet af den kontroversielle og opsigtsvækkende designer Philippe Starck. Philippe Starck er kendt for sine forbløffende, anderledes og vilde designs.

Philippe Starck står bag en lang række eftertragtede lamper og møbler samt beundringsværdige designprojekter i bl.a. New York og Tokyo. Han har været med til og indrette nogen af de helt store hoteller rundt omkring i verdens største byer.

Kartell Masters. Du bestemmer farven.

Kartell Masters fremstilles i gennemfarvet plast og du bestemmer farven på stolen. Stolen bringer med sit materiale valg og formsprog en lethed og nutidighed ind i ethvert rum. Kartell Masters er en smuk stol, som kan anvendes ude som inde. Stolen er ideel til spisebordet eller til skrivebordet. Dertil er Kartell Masters en ideel designer havestol.

Kartell Masters fås i farverne rust orange, hvid, sort, lysegrå, mørkegrå, sennep og gul. Kartell Masters har en højde på 84 cm, en bredde på 57 cm, en dybde på 47 cm og en siddehøjde på 48 cm.

Hvad koster Kartell Masters stole?

  • Kartell Masters har en vejl. pris på 1.290,00 kr.
Oprindeligt udgivet 19. april 2012, opdateret mange gange siden
Du vil måske også læse om...
Hee Welling. Læs alt om designer Hee Welling.
Indlæg

Hee Welling. Læs alt om designer Hee Welling.

Hee Welling (1974-) havde oprindeligt kursen sat mod... [Læs mere]
CS
Skrevet af
Christoffer Steenbeck
Hans J. Wegner. Læs alt om Hans J. Wegner.
Indlæg

Hans J. Wegner. Læs alt om Hans J. Wegner.

Hans Jørgensen Wegner (1914-2007) blev født i Tønder i 1914 og var... [Læs mere]
CS
Skrevet af
Christoffer Steenbeck
Eames gyngestol (RAR). Smuk og elegant gyngestol.
Indlæg

Eames gyngestol (RAR). Smuk og elegant gyngestol.

Eames gyngestol er designet med udgangspunkt i det utroligt populære... [Læs mere]
CS
Skrevet af
Christoffer Steenbeck