Kartell Componibili. Opbevaring på en smart måde.

CS
Din guide
Christoffer Steenbeck
Kartell Componibili. Opbevaring på en smart måde.

Kartell Componibili er et utrolig smart og funktionel opbevarings møbel, som er designet af Anna Castelli Ferrieri. Kartell Componibili produceres af Kartell, som bl.a. er kendt for deres Kartell Bourgie bordlampe. Kartell Componibili distribueres af Paustian.

Kartell Componibili. Skønt og simpelt møbel.

Der er ingen tvivl om, at Kartell Componibili er et genialt møbel til hjørnet. Den runde form gør, at møblet kan stå skråt ud fra hjørnet og dermed være brugbart uden man skraber væggen. De smarte skydelåger i Kartell Componibili sikrer en god tilgængelighed fra alle vinkler.

Kartell Componibili fremstilles i det robuste materiale polycarbonat. Dette møbel er velegnet til alle de steder hvor man har brug for lidt ekstra opbevaring. Dette kan være i badeværelset, soveværelset eller måske i endda i børneværelset. Kartell Componibili er også ideelt, som sengebord eller som ekstra bord ved siden af sofaen.

Kartell Componibili har været produceret af Kartell i mere end 30 år.

Kartell Componibili. Du bestemmer antallet af rum.

Kartell Componibili kommer, som standard, i 2 og 3-rums møbler. Ønsker du f.eks. 4 rum kan man blot stable 2 af 2-rums møblerne ovenpå hinanden. De står sikkert og falder ikke ned når de først er sat ovenpå hinanden.

Kartell Componibili har en plan overflade, hvortil det er muligt og købe en læderpude. Møblet kommer i farverne sort, hvid, sølv og rød. Alle 4 farver findes i 2 og 3 rum. Kartell Componibili med 2 rum har en højde på 40 cm og en diameter på 32 cm. Med 3 rum har møblet en højde på 58,5 cm og en diameter på 32 cm.

Hvad koster Kartell Componibili?

  • Kartell Componibili m. 2 rum i hvid, sort og rød har en vejl. pris på 620,00 kr.
  • Kartell Componibili m. 3 rum i hvid, sort og rød har en vejl. pris på 860,00 kr.
  • Kartell Componibili m. 2 rum i sølv har en vejl. pris på 670,00 kr.
  • Kartell Componibili m. 3 rum i sølv har en vejl. pris på 940,00 kr.
Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 20. marts 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 26. april 2012.