Kähler Ora. Ur bestående af keramik og plexiglas.

Kähler Ora er et moderne og utroligt smart vægur. Nyd hvordan det ophængte ur skaber skygger på væggen og hvordan kontrasten mellem de 2 materialer skaber et enkelt vægur med et moderne og lækker udtryk.

Kähler Ora. Ur bestående af keramik og plexiglas.

Kähler Ora. Smart og moderne vægur.

Kähler Ora uret hænger på væggen og skaber et smukt look i ethvert hjem. Ora uret kan hænge i køkkenet, i stuen eller måske endda på badeværelset. Har du et Kähler Ora ur hængende på din væg, vil du hver dag nyde og se, hvordan de udhvælvede tal kaster diskrete skygger rundt langs urets kant.

Kähler Ora er et atypisk ur, som består af de moderne materialer; keramik og plexiglas. Selve urskiven er fremstillet i keramik og viserne på uret er fremstillet i plexiglas. Kontrasten mellem disse to spændende materialer, giver det enkle vægur kant og et moderne udtryk. Kähler Ora er hverken rundt eller firkantet – men ovalt på langs. Selv på formen af uret skiller væguret sig ud ved ikke og være klassisk rundt.

Det stramme og moderne formsprog er uden unødige detaljer, netop for at Kähler Ora skal fremstå som et funktionelt og stilfuldt brugsobjekt. Ora uret er smukt og smart. Den redhed, som præger formsproget, betyder, at den traditionelle grænse mellem maskulinitet og feminint udviskes. Dermed vil du hurtigt opleve, at Kähler Ora uret har et skulpturelt og dekorativt præg. Udtrykket appellerer til begge køn og som gør, at uret ikke blot er en praktisk brugsgenstand på væggen, men glider ind som en del af hjemmets indretning og hjemmet øvrige dekoration. Ethvert hjem fortjener et Kähler Ora ur!

Kähler Ora. Designerne bag uret.

Kähler Ora er designet af 2 danske designere, som tydeligvis har en sans for design og det moderne udtryk. Birgitte Due Madsen og Jonas Trampedach er designerne bag dette fantastiske vægur.

Birgitte Due Madsen er uddannet keramiker på Glas- og Keramikskolen på Bornholm og havde sin afgang herfra i året 2005. Herefter gik hun på Danmarks Designskole hvor hun afslutte i året 2008. Birgitte Due Madsen har bl.a. udstillet på Charlottenborgs forårsudstilling og på Designmuseum Danmark. Der er ingen tvivl om, at hendes værker skal fremme interaktion mellem beskuer og genstand.

Jonas Trampedach er uddannet designer på Danmarks Designskole i København. Hertil har han læst på Royal College of Ar i London.

Kähler Ora. Du bestemmer størrelse og farve.

Kähler Ora væguret kommer i 2 forskellige størrelser. Det mindste vægur har en bredde på 20 cm og en højde på 35 cm. Det største Kähler Ora vægur har en bredde på 30 cm og en højde på 35 cm. Væguret kommer i 6 forskellige farver. Hvidt med orange visere, mat hvid med lyseblå visere, gult med hvide visere, grå med hvide visere, mat sort med hvide visere og mint med hvide visere.

Hvad koster Kähler Ora uret?

  • Kähler Ora vægur, uanset farve, har en fejl, pris på 799,00 kr.
  • Kähler Ora vægur lille, uanset farve, har en fejl, pris på 499,00 kr.
Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 27. april 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 11. maj 2012.

Du vil måske også læse om...

Charles & Ray Eames. Parret med visioner og nysgerrighed.

Charles & Ray Eames. Parret med visioner og nysgerrighed.

af Christoffer Steenbeck
Charles(1907-1978) & Ray Eames (1912-1988) er populære, som aldrig før. Charles & Ray Eames har fået stor...
Kartell FLY loftlampe. Rund og voluminøs lampe.

Kartell FLY loftlampe. Rund og voluminøs lampe.

af Christoffer Steenbeck
Kartell FLY er navnet på en moderne og utroligt spændende lampe fra Kartell. Kartell FLY er designet af Ferruccio...
Eames Hang It All. Den opfindsomme og originale knagerække.

Eames Hang It All. Den opfindsomme og originale knagerække.

af Christoffer Steenbeck
Den klassiske Eames Hang It All knagerække er designet i 1953 af Charles & Ray Eames. Designparret satte sig for, at...
Philippe Starck. Læs alt om designer Philippe Starck.

Philippe Starck. Læs alt om designer Philippe Starck.

af Christoffer Steenbeck
Philippe Starck er en af de mest populære og efterspurgte designere i nyere tid. Museer verden over udstiller Philippe...