Hey Sign Filttop. Tilbehør til Kartell Componibili.

CS
Din guide
Christoffer Steenbeck
Hey Sign Filttop. Tilbehør til Kartell Componibili.

Hey Sign Filttop er en smart og billigere løsning end den ’originale’ læderpude til Kartell Componibili. Der er ingen tvivl om, at man ved og vælge en filttop – i stedet for læderpuden – har mulighed for og skifte toppen ud i takt med, at ens øvrige indretning skiftes.

Hey Sign Filttop. Ideelt tilbehør til Kartell Componibili.

Mange vælger læderpuden fra og vælger at beholde kartell componibili møblet uden top og det er næsten synd. Ved og vælge en Hey Sign Filttop får du en lækker overflade, som får møblet til og skille sig ud fra resten af hjemmet. Det er selvfølgelig også muligt at vælge en farve, som ikke skiller sig ud og derfor blot går i et med den øvrige stil i hjemmet. Du bestemmer farven og der er derfor ingen undskyldning for ikke altid og være lykkelig for sin Kartell Componibili.

Hey Sign Filttop har en diameter på 30 cm. og er dermed ideel til toppen af Kartell Componibili møblet. Det er også muligt, at bruge filttoppen, som hynde på en stol. Hey Sign har i mere end 10 år produceres og relanceret det ældgamle materiale; filt. Filt er ekstra åndbar, hud-venlig, fleksibel, varmeisolerende og smudsafvisende takket være sit naturlige fedtindhold. Dog vil filt suge fugt fra under et glas.

Hey Sign Filttop er fremstillet i 100 % ren uld, som er dokumenteret af WOOLMARK. Hey Sign er den eneste producent på nuværende tidspunkt, som er certificeret efter de strenge retningslinjer af ”The Woolmark Company”.

Hey Sign Filttop. Du bestemmer farven.

Hey Sign Filttop er mulig og få i alle regnbuens farver. Prisen er lav og man kan derfor, allerede fra start, købe lidt flere forskellige farver. Ved og vælge en filttop får du mange farvemuligheder. Man skal dog være opmærksom på, at en filttop ikke er vandafskyende ligesom en læderpude.

Prisen er lav og man kan derfor skifte sin Hey Sign Filttop ud efter ønske. Står din Kartell Componibili i gangen ved siden af stumtjeneren – og skifter du overtøj fra mørkt til lyst – så skifter du blot filttoppen ud med en ny farve. Det er utroligt nemt og simpelt. Det tager 5 sekunder og forny sin Kartell Componibili.

Hey Sign Filttop fås i; Citron, gul, orange, mango, rød, poppy rød, bordeaux, lavendel, violet, pink, rosa, lilla, malve, vild rose, off white, sten, karamel, mocca, valnød, chokolade, aubergine, pastel turkis, turkis, petrol, himmel, blå, mørk blå, pastelblå, lemon, maj grøn, verde, olivengrøn, mørk grøn, grøn, lys grå, mørk grå, sort, lys grå mix, brunmeleret, antracite og grafit… Kan du bestemme hvilken farve du skal vælge?

Hvad koster filtoppen til Kartell Componibili?

  • Hey Sign Filttop har en vejl pris på 95,00 kr.
Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 20. marts 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 17. maj 0012.