Fritz Hansen Essay. Smukt og harmonisk spisebord.

Fritz Hansen Essay spisebordet er skabt med tanke på oplevelser og personlige historier fra hverdagen. Med hjertet i centrum samler Essay spisebordet elegant hele familien, og i de følgende generationer vil historierne nok stadigvæk vare ved. Essay samler familien og historier der bliver fortalt rundt om spisebordet vil aldrig glemmes.

Fritz Hansen Essay. Smukt og harmonisk spisebord.

Fritz Hansen Essay. Varmt, smukt og moderne bord.

Essay spisebordet er et varmt spisebord, der bidrager til en harmonisk atmosfære i hjemmet. Kvalitet, ærlighed og et bemærkelsesværdigt design uden dikkedarer er de nøgleord, som kendetegner Fritz Hansens nye Essay bord. Essay spisebordet er designet af den danske designer Cecilie Manz. Bordet er indbegrebet af designverdenens nye interesse for og fokus på en grundlæggende enkelhed, æstetisk og materiel holdbarhed.

Fritz Hansen Essay bordet skiller sig ud fra mængden af designer spiseborde på sin enkelhed, lette og samtidig solide design. Essay spisebordet er alt andet lige en enkel og naturlig konstruktion, der giver bordet et elegant udseende og fleksibel funktionalitet. Essay spisebordet er et bord for livet.

Fritz Hansen Essay. Designeren bag bordet.

Fritz Hansen Essay bordet er designet af Cecilie Manz. Cecilie Manz er møbeldesigner og tænker altid kreativt. Kreativiteten overskygges dog ikke af valget af materialer og funktionalitet. Essay bordet afspejler hendes livssyn med enkle linker og former, som blødes op af de glatte, afrundede ben.

Hvad enten engen man vælger Essay spisebordet i massiv eg, ask, sortbejdset ask eller valnød vil man fornemme designet i hele rummet. Massive træsorter i varme nuancer gør, at spisebordet bidrager til en harmonisk og hjemlig atmosfære.

Cecilie Manz havde et ønske om og skabe et møbel, som gav anledning til samling af familie, venner og gæster. Det bord, der står i stuen, alrummet eller køkkenet, kan med tiden fortælle mange historier, ligesom det skal være funktionelt med den plads og holdbarhed, der skal til for at støtte familielivet i mange år frem.

Fritz Hansen Essay. Årets møbel og årets navn.

Essay spisebordet, som er designet af Cecilie Manz og fremstillet af Fritz Hansen, er et fantastisk bord også på papiret. I år 2009, da Essay spisebordet så dagens lys, uddelte Bo Bedre designpriser. Netop Essay bordet vandt prisen for årets møbel og Cecilie Manz and prisen for årets navn.

Essay bordet har et elskværdigt og ærligt look, som appellerer til hele familien. Essay spisebordet vil være et fantastisk samlested for hele familien hvor de bedste historier vil blive fortalt og husket. Essay bordet er fremstillet i massivt træ, hvilket garanterer en ultimativ holdbarhed, som kan bære flere generationers brug.

Fritz Hansen Essay. Du bestemmer størrelsen på bordet.

Fritz Hansen Essay spisebordet fås i 4 forskellige størrelse. Det er muligt og tilkøbe tillægsplader til alle 4 størrelser. Essay spisebordet kan derfor matche enhver families behov.

Essay fås i eg, ask, sort valnød og farvet ask. Hele konstruktionen, bordplade og underdelen, er fremstillet i massivt træ. For at få et individuelt præg kan bordpladen kombineres med et sæt højglanslakerede underdele i hvid, sort og sand. Tillægspladen er altid sorte uanset farve på underdele eller størrelsen på selve bordpladen.

Tillægspladerne til Essay bordet er fremstillet i sort linoleum, som gør, at man kan nemt kan skubbe den bærbare, legetøjet, aviserne, iPad’en og skolebøgerne til side, når bordet skal dækkes og gøres klar til samling af familien. Essay spisebordet er fremstillet uden sarg og garanterer den ultimative form for holdbarhed gennem hele livet.

Fritz Hansen Essay bordet har en højde på 72 cm og en bredde/dybde på 100 cm og dette er uanset længden af bordpladen. Essay bordet fås med bordplader i længderne 190 cm, 225 cm, 265 cm og 295 cm.

Hvad koster Fritz Hansen Essay bordet?

  • Fritz Hansen Essay bordet har en vejl. pris fra 34.624,00 kr. til 49.462,00 kr.
Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 27. april 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 25. maj 2012.
CS
Din guide
Christoffer Steenbeck

Du vil måske også læse om...

Charles & Ray Eames. Parret med visioner og nysgerrighed.

Charles & Ray Eames. Parret med visioner og nysgerrighed.

af Christoffer Steenbeck
Charles(1907-1978) & Ray Eames (1912-1988) er populære, som aldrig før. Charles & Ray Eames har fået stor...
Kartell FLY loftlampe. Rund og voluminøs lampe.

Kartell FLY loftlampe. Rund og voluminøs lampe.

af Christoffer Steenbeck
Kartell FLY er navnet på en moderne og utroligt spændende lampe fra Kartell. Kartell FLY er designet af Ferruccio...
Eames Hang It All. Den opfindsomme og originale knagerække.

Eames Hang It All. Den opfindsomme og originale knagerække.

af Christoffer Steenbeck
Den klassiske Eames Hang It All knagerække er designet i 1953 af Charles & Ray Eames. Designparret satte sig for, at...
Philippe Starck. Læs alt om designer Philippe Starck.

Philippe Starck. Læs alt om designer Philippe Starck.

af Christoffer Steenbeck
Philippe Starck er en af de mest populære og efterspurgte designere i nyere tid. Museer verden over udstiller Philippe...