Frank Kerdil PineApple pendel

CS
Din guide
Christoffer Steenbeck
Frank Kerdil PineApple pendel

PineApple lampen

Frank Kerdil PineApple er en serie af nyskabende og spænende lamper, som vil få enhver stue til og lyse op på smukkeste vis. PineApple pendlerne af designeren Frank Kerdil er elegante, opsigtsvækkende og smukke til enhver indretning. Lad en smuk belysning skinne over stue- eller spisebord.

Der findes en række forskellige Frank Kerdil PineApple pendler, bordlamper og gulvlamper i forskellige designs. PineApple er fremstillet i eksklusivt, poleret akryl formet i kvadratiske plader. De kvadratiske plader er sammensat således, at de giver en ananas effekt og gør netop denne PineApple pendel helt unik. Frank Kerdil PineApple serien fås i både gulvlampe, bordlampe og pendel.

Frank Kerdil. Manden bag PineApple serien.

Frank Kerdil er født i Odense den 16. december 1946 og uddannet grafisk designer. Siden år 2009 har 90 % af omsætningen af Frank Kerdil designs ligget i udlandet, specielt i Kina. I 2010 begyndte Frank Kerdil egen produktion af bl.a. lamper – og herunder den populære PineApple serie.

Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 20. marts 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 13. december 2014.